Ref. Propunere asociere pentru preluare firma Tremot – Centru Apicol Baicoi

Stimati apicultori,

                Apreciez ca, nu ar rezulta un interes real din partea Dvs. , pentru aceasta actiune, raportat la cati doritori si-au exprimat dorinta.

                Sincer sa fiu personal nu va inteleg in special pe cei care dirijati focul insa sa stiti ca, acolo unde bate un vant usurel focul, se duce unde vrea.

                Pentru a beneficia de lucrarile necesare pregatirii pentru export/intern a mierii de albine, max la 15.04.2020. ar trebui ca preluarea sa se incheie. Urmeza deci: intocmirea si aprobarea la organele in drept,  a formelor de asociere.

– stabilirea consiliului de administratie si desemnarea prin vot a urmatorilor : presedinte, 3 cenzori, contabil sef, manager comercial, tehnolog, asistent manager general, avocat(nu uitati prin acest centru se pot procesa la capacitatile existente 5 -6 mii t/an).

PRECIZEZ:

  1. Nu ma intereseaza personal sa intru in asociatie. Cei ce vor dori concret sa activeze in noua forma de asociere,  utilizata frecvent in majoritatea tarilor dezvoltate au intaitate la dezvoltarea ulterioara, dea fonduri europene, daca vor mai exista
  2. Aceeasi  vor avea paine si cutitul in mana si pot lua hotararile cuvenite atat in folosul apicultorilor catsi a asociatiilor propriuzise
  3. O intalnire prealabila pentru a va cunoste si sa vedeti ce contine centrul ca dotari, in maxim o saptamana este absolut necesara.

DECIZIA VA APARTINE

                Atentie:

Fondurile vor intra in discutii numai dupa prezentarea actului constitutiv la A.F.I.R.

Totul deci, depinde in continuare exclusiv de hotararea pe care o veti lua.

Nota benne

Pe facebook circula de ieri un mesaj ce poate va intereseaza, tot de la un roman care a infiintat se pare firma Albinuta Dobrogeana. Depistati mesajul poate va intereseaza.

Mult succes,

Ing.Traian Dobre