Despre administratorul Albinuta Prahoveana SRL

Administratorul societatii Dl Dobre Traian este nascut in Focsani, 22 Martie 1943. A absolvit in 1965 cursurile Facultatii de Tehnologie Alimentara si Tehnica Pescuitului din Galati. In timpul facultatii a beneficiat si de posibilitatea participarii la un curs al renumitului prof. dr. Banu, cel mai mare specialist in carne care l-a avut Romania.

La terminarea facultatii a lucrat timp de 2 ani in Flota de Pescuit Oceanic. S-a retras temoporar si a lucrat in ce am mai mare intreprindere de alcool din tara Vincon Vrancea, printre altele reusind sa puna la punct colectia de vinuri de la Beciul Domnesc Odobesti.

Incepand cu anul 1968 s-a reintors in activitatea de pescuit oceanic unde a activat pana in anul 1995 si pensionat pe caz de boala. Ca inginer tehnolog la bordul navelor de pescuit romanesti , a pescuit in diferite zone ale lumii, incepand de la Cercul Polar si terminand cu Angola, Nabia si RSA. Experienta acumulata ia permis numirea in functii foarte importante din staful flotei, dar pana la functia de director intrucat socrul a fost detinut politic.

Din anul 1991 a infiintat Sc Dobre si Fiii SNC Tulcea, dupa care si-a transferat activitatea in Prahova si a infiintat Sc Tremot Dobre si Fiii Srl. In perioda sus mentionata a realizat cantitati intre 1500 pana la maxim 3400 t/an numai miere si produse romanesti, exceptie cativa ani cand a incercat sa realizeze o cooperare si cu Firme din Republica Moldova, sora noastra. Niciodata nu a importat sau a cumparat, respectiv nu a utilizat miere din alte zone ale lumii. Impreuna cu firma Filiomera si cu ajutorul d-lui Vyhmeister am fost promotorii introducerii notiunii de Bio in Romania indiferent de sectorul alimentar, agricol sau apicol.

Mierea produsa de Sc Tremot Dobre si Fiii Srl a fost expediata pe toate meridianele lumii si ce este important ca, in preocuparea firmei a fost permanent fabricarea de noi produse cu proprietati benefice organismului .