Dragi apicultori,

ESTE BINE DE STIUT:

Incepand din acest an suntem in tratative cu doua trei firme, pentru livrari de miere vrac( but. 300 g), si la caldari de 25 kg/unit.

            Clientii sunt interesati numai de miere exclusiv din Romania, nu accepta amestec cu rapita sau mai ales floarea soarelui, atat la sortimente conventionale (salcam, tei, poliflora) dar in special la miere Bio.

            Se cunoste de dvs ca, poliflora contine in fapt 60-70 sau chiar 100% floarea soarelui, iar rapita, scade intodeauna pretul in cazul prezentei in mierea de salcam.

            Se va plati bineinteles un pret mult mai bun si pentru informarea dvs mierea in amestec cu rapita si floarea soarelui o pot cumpara de la vecinii nostrii sau din alte part ale lumii intre max. 1.7 – 1.85 Eu/kg deci pentru apicultori nu poate revenii mai mult de 5.5- 6 lei/kg.

            Cand vom primii cererile, de la clientii externi si vom incheia contractele necesare, va vom anunta efectiv.

            Va tinem la curent pe parcurs, cu toate informatiile necesare.

            Sunati in acest caz pe 0742195800/0744588939 TRAIAN DOBRE sau email honeytraian.d@gmail.com

DE ASEMENI IMPORTANT PENTRU DUMNEAVOASTRA

            Apicultorii, folosesc din ce in ce mai mult ambalaje(butoaie metalice, provenite de la alte produse agroalimentare si uneori chiar de alta natura si foarte gresit insa la unii gasesti interiorul vopsit cu exact ce este mai rau pentru miere.

REATENTIONAM:

­            – sunt interzise ambalajele din aluminiu, zincate sau metalice (vopsite la interior  cu vopseluri si lacuri inerzise la mierea de albine;

            – ambalaje din p.v.c, alte materiale platice, etc. provenite de la lacuri si vopsele, diluanti chituri, etc.

            – ambalaje din platic de peste 60 – 80 kg si care mai ales in sezonul rece sau cand materialul imbatraneste la manipulare se fisureaza si crapa, iar mierea curge in afara cu pierderi foarte importante.

            A lucra cu butoaie de 300 kg/unit pline cu miere este foarte greu si pentru dvs si pentru procesatorul, daca acestea sunt din plastic.

            Pe motivele de mai sus, rugam sa ne comunicati interesul in cumpararea de caldari cilindrice sau sectiune patrata, capacitate 25 kg miere si care vor servii inclusiv pentru mierea destinata exportului, la cererea clientilor externi.

            Opiniile si cererile – 0744588939

Multa sanatate si familii puternice!

Traian Dobre