MESAJ DE BUN VENIT!! STIMATE APICULTOARE/APICULTORI

Cat si dvs care veti accesa acest site:

Suntem intr-o grea perioda a a existentei noastre ca oameni si neam, de aceea in permit sa va prezint cateva sfaturi si in primul rand despre produsele apicole si cum aceastea bineinteles oferite consumatorilor.

Astfel:

  1. Din totdeuna produsele apicole au fost apreciate pentru calitatile deosebite fiind considerate “HRANA DIVINA” adevatate alimente medicament.
  2. Din pacate, a intervenit grosolan in compozitia acestora, prin amestec cu alte substante dulci rezulta diabet si dereglari ireversibile ale pancreasului.
  3. A folosi antibiotice in amestec chipurile pentru tratarea unor boli ale albinelor, este o alta crima si rezultatul este instalarea rezistentei ulterioare a organismului uman, la orice noua administrare de antibiotice cu efect devastator in situatia unor boli, accidente, etc.
  4. A prezenta cele de mai sus si la un loc, inclusiv cu inssecticide, pesticide, fungicide, prezente in miere din cauza tratamentului haotic la plantele de cultura si nu numai, este la fel de periculos,  mai ales cand vorbim de cel care il consuma in final.
  5. Speram ca urmariti opiniile unor somitati in materie de boli infecto-contagioase, inclusiv efectele produse de actuala pandemie si cine are cel mai mult de suferit.

Intrebare:  Chiar nu credeti ca, mierea transformata din medicament in killer, nu a avut influenta in aceasta maladie cumplita cand, rapoartele internationale in domeniu, spun ce spun.

ROG DECI APICULTORII SA SE ABTINA DE A MAI TRATA SAU, A SE MAI DEPLASA IN ZONE UNDE, MIEREA SI ALTE PRODUSE ALE STUPULUI NU POATE REZULTA DECAT CONTAMINATA SI MAI ALES CAND VORBIM DE BIO.

As indemna din contra pe cei care au lucrat sau lucreaza cu cei care le-au pus la dispozitie in speciala antibiotice sub lozinca disparitiei acelor antibiotice pana la inceprea noului sezon (deci tratament de toamna) le spun numai atat respectivilor care au indemnat la asa ceva:  nu aveti ce cauta intre apicultori si este bine sa va informati, la specialistii in domeniu, sa vedetio care sunt efectele in special vorbind si de mierea BIO.

LACOMIA NU ARE LIMITA, NU-I ASA?

 Dar mai stiati una:

Banii obtinuti din asa ceva, nu sunt ziditori din contra iti darama visele oricand.

Aviz amatorilor!